U bent hier

Home | Gevel

Verwerkt in Böger Baksteensysteem

Boger isolatiesystemen en aanbrengenHet Böger Baksteensysteem is een semi-prefab gevelsysteem waarbij de ultradunne baksteen met PUR-isolatie is verwerkt in één bouwelement. Het resultaat bij het Böger Baksteensysteem is een uitstekende thermische isolatie en een perfecte afwerking die niet te onderscheiden is van de traditionele bakstenen gevel.

De steenstrips worden bij de productie van de bouwelementen direct verbonden met de PUR-isolatie waardoor de hechting uitermate goed is. Tijdens de verwerking wordt alleen op de overgangen tussen de verschillende elementen dunne bakstenen ingelijmd.
Doordat dit een lichtgewicht systeem is, kan het in de meeste gevallen op de bestaande gevel worden aangebracht zonder dat er dure aanpassingen gedaan moeten worden aan de fundering. Hierdoor is het systeem uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Het systeem wordt geleverd met alle toebehoren en biedt oplossingen voor het hele gebouw. Het Böger Baksteensysteem biedt een hoogwaardige isolatie. Leverbaar in verschillende systeemdiktes, diverse steenformaten en metselverbanden.

Meer informatie over de verschillende systeemdiktes en de bijbehorende isolatiewaarden?
Download hier de brochure.