U bent hier

Home | Gevel

Kooy Baksteencentrum kiest voor samenwerking Florim Solutions in keramische gevelsystemen

Florim Solutions is de Italiaanse marktleider in keramische gevelsystemen. Heer en meester in de gevelbeplating met een gecertificeerd en ventilerend ophangsysteem. De mogelijkheden lopen uiteen: wandplaten tot een grootte van 3200x1600 cm en keuze uit meer dan tien duizend designs. Toepasbaar op alle gebouwen met een betonnen of houtskelet, waarbij in het ontwerp duurzaamheid, circulariteit, en esthetica gezamenlijks de hoofdrol spelen. Doordat er steeds meer vraag is naar prefab-geveloplossingen in de utiliteitsbouw, ligt de keuze voor keramische gevelbeplating voor de hand.

Florim is een toonaangevende Italiaanse fabrikant die al méér dan 50 jaar keramische tegels produceert onder gerenommeerde merken als REX, CERIM, CASA DOLCE CASA, CEDIT, FLORIM STONE en FLOORGRES. Florim is gevestigd in de regio Modena, waar twee fabrieken met ca. 1400 medewerkers gevelplaten produceren en nabehandelen. Echter, met een groot netwerk is Florim verspreid en toegankelijk over de hele wereld: prachtige showrooms in vele grote steden zoals New York, Shanghai, Moskou en Londen.

“Florim Solutions staat voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voor outdoor en indoor gebruik.”

Per februari 2021 opent Kooy Baksteencentrum in hun showrooms op drie plaatsen in Nederland een Florim Solutions-verkooppunt. Er zijn drie volwaardige showrooms in Nederland waar architecten, voorschrijvers, aannemers en opdrachtgevers terecht kunnen. Voor het installeren van de beplating werkt Kooy nauw samen met een  gecertificeerde installateur Bijl Bouw uit Alblasserdam. Bijl Bouw heeft al jaren ervaring in deze systemen en zorgt voor een landelijke dekking in de montage. Gezamenlijk neemt men het project in handen en waarborgt daarmee de kwaliteit met volledige garantie.

U bent van harte welkom in onze showrooms om u te laten informeren en te overtuigen van de kwaliteit van deze hoogwaardige keramische gevels.

Kijk ook op https://materialdistrict.com/brand/kooy-baksteencentrum-bv/