U bent hier

Home

Over ons

Kiest u zomaar voor keramische bouwmaterialen of voor maatwerk met advies?

Het leveren van bakstenen, dakpannen en bestrating is geen kunst. Voor een goede samenwerking in de bouw is echter meer nodig. Vertrouwen, vakkundig advies, een constante kwaliteit, tijdige levering, een eerlijke prijs en afspraak is afspraak: dit vormt de basis voor succes. Daarom biedt Kooy Baksteencentrum u meer dan alleen eersteklas bouwmaterialen. Wij gaan met onze klanten een partnership aan en dat betaalt zich uit in het eindresultaat van uw bouwproject. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Vakkundig bouwen begint met een goede voorbereiding. Daarom schuiven wij graag al in een vroeg stadium aan om u te adviseren bij de juiste productkeuze en verwerkingsmethode. Een optimale materiaalkeuze voorkomt technische problemen en stagnatie tijdens de uitvoering en dus faalkosten. Bovendien bent u hierdoor verzekerd van een blijvend mooie gevel of bestrating. Voor al uw vragen en wensen zijn wij voor u één aanspreekpunt.

Onze in de praktijk geschoolde vakmensen staan u in elke productgroep met raad en daad bij. Desgewenst bieden wij u technische ondersteuning op de bouwplaats en problemen in de praktijk lossen wij professioneel en klantvriendelijk op.

Kooy Baksteencentrum is totaalaanbieder van eersteklas keramische bouwmaterialen. Al onze producten kunt u, met afspraak, beoordelen in onze drie showrooms, waarbij onze productspecialisten u graag adviseren.