U bent hier

Home

Florim keramische gevelbekleding en gevelsystemen

Keramische gevelbekleding staat bekend om haar esthetische meerwaarde. Met keramiek zijn de meest luxe en unieke designs mogelijk in vele formaten en uitvoeringen. Het is een sterk en duurzaam materiaal en leent zich uitstekend voor gevelisolatie. Een keramische gevelschil versterkt het specifieke ontwerp van uw project! Florim heeft al deze voordelen gebundeld in een tweetal keramische gevelsystemen: geventileerde gevels en verlijmde gevels.

Twee typen gevelsystemen

Florim biedt geventileerde én geïsoleerde gevelsystemen. Geventileerde keramische gevels zijn een ideaal extern bekledingssysteem voor gebouwen waarin esthetiek, functionaliteit, onderhoud en energie-efficiëntie worden gecombineerd. Het gepatenteerde verankeringssysteem is samengesteld uit keramische platen die mechanisch zijn bevestigd door middel van een metalen frame. Hierdoor blijven de platen gescheiden van de muur. Zo ontstaat er een isolatie-en ventilatiesysteem. Deze oplossing is optimaal voor zowel nieuwbouw als gevelrenovatie. De keramische platen komen in verschillende formaten, zelfs tot 160×320 cm en zijn slechts 6 mm dik. Bovendien zijn de platen bij aanvraag te versnijden in elke vorm en grootte. Gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. De keramische platen zijn niet enkel te verwerken als gevelbekleding maar ook als vloertegels of, afhankelijk van de stroefheid, als keramische tuintegels.

Voordelen geventileerde keramische gevelbekleding:>

  •     Energiebesparing en thermische isolatie
  •     Duurzaam en geen terugloop in kleur en technische eigenschappen
  •     Akoestische isolatie
  •     Waterbestendig en hoge drukweerstand
  •     Uitzonderlijk geschikt voor renovaties
  •     Meer milieugezondheid

Voorbeelden keramische gevels

Bekijk meer in de Florim brochure!

Meer informatie over en voorbeelden van de gevelsystemen van Florim vindt u in de brochure.

Meer informatie, neem contact met ons op!

Wij ontvangen u graag in een van onze vestigingen!
Daar kunt u terecht voor een bezichtiging van de nieuwste geveloplossingen, inclusief Florim keramische gevelbekleding, en projectbegeleiding.

Om u de service te kunnen bieden die u van ons verwacht, verzoeken wij u een afspraak te maken voor uw bezoek aan onze showrooms. Onze showroom is ingericht voor de professionele gebruiker, zoals architecten , aannemers en professionele opdrachtgevers. Natuurlijk bent u als particulier welkom maar dan wel samen met uw architect en/of aannemer.
Géén particuliere verkoop.